Évzáró 2015

Több versenyen résztvevő versenyzők
Idén ismét Ekecsen rendezték meg a Seishin Karate Klub hagyományos évzáróját. Az évzárón közel 120 fő vett részt. A program 14ó kezdődött Fáraó versennyel ahol 21 fő mérte össze a tudását, itt Kósa Tamás (Dunaszerdahely) bizonyult a legjobbnak). Ezután barkóba verseny következett7 csapat között, itt a keszegfalvai klub bizonyult a legjobbnak. Majd 18ó megkezdődött a 2015-ös év kiértékelése. A rendezvényt Ekecs község polgármesterét Polák Lászlót, nyitotta meg, aki méltatta a klub tevékenységét, majd sok sikert kívánt a 2016-os évre.Majd egy kis beszámoló következett az évről. A klubnak sikerült a létszámát 200 főlé tornázni. Jelenleg 13 helyszínen tartanak edzéseket Keszegfalván, Ekecsen,  Nemesócsán, Dunaszerdahelyen, Ekelen, Nagymegyeren, Vásárúton, Egyházgellén, Csallóközkürtön, Várkonyon, Aranyoson, Megyercsen ,és Siposkarcsán. Versenyen összesen 15-ön vettek részt (ebből 5 hazai, és 10 külföldi) ami rengetegnek számít, és ebből ötöt a Seishin Karate Klub szervezett, Ekelen, majd Ekecsen, Vásárúton,  Keszegfalván, és végül Dunaszerdahelyen. A klub összesen 99 arany 106 ezüst, és 155 bronzérmet gyűjtött ebből 21arany, 27 ezüst, és 26 bronzérmet külföldi ersenyeken. Ebből kiemelkedik az U16-os Európa Bajnokságon Kovács Kata Zsófiának sikerült begyűjtenie egy ezüstérmet, és ezzel Ő lett a 4. aki a klubból Európa Bajnoki helyezéssel rendelkezik Lencse Angelika, Hupián Krisztina, és Bajcsi Adrián után.
Egész éves munkájukért köszönetet mondtak klubunk edzőinek Hupian Kristínának, Kocsis Lászlónak, Bíró Mihálynak, és Bíró Balázsnak. Továbbá azoknak akik a 2015-ös évben besegítettek az edzéstartásban, Trenčík Nikolasnak, Markovics Ádámnak, Kagyerják Tamásnak, Kovács Kata Zsófiának, és Fodor Gegőnek.
Külön jutalmazták hogy ki volt jelen az edzések 70%-án, ez összesen 97 karatékát érintet. Majd díjazták azokat akik 3 vagy több versenyen képviselték a klubot, itt összesen 72 karatékát kapott ajándékot. Az egész évet összesítve díjazták kinek sikerült a legtöbb arany, ezüst, ill bronzérmet gyűjtenie a pontrendszeres küzdelmekben.
A lányoknál 13 éves korig: 1.Fodor Fanny (Vásárút) 2.Szilágyi Virág (Ekel) és 3.Gódány Fanni (Egyházgelle)
Fiúknál 13 éves korig: 1. Bakoš Tamás Máté (Keszegfalva) 2. Trenčík Erik Keszegfalva) 3. Menző Márk (Vásárút)
Akik a legtöbb aranyérmet gyűjtötték lányoknál full kontaktban:
1. Kovács Kata Zsófia (Ekecs) 2. Karika Rebeka (Dunaszerdahely) 3. Rózsa Anna (Dunaszerdahely)
Akik a legtöbb aranyérmet gyűjtötték fiúknál full kontaktban:
1. Trenčík Nikolas (Keszegfalva) 2. Markovics Ádám (Keszegfalva) 3. Szabó András (Ekel)
Külön díjazták még két felnőtt versenyzőnket full kontaktban: Hupian Kristínát (Keszegfalva), és Kagyerják Tamás (Ekecs)
Az év szamurája díjat Bakoš Tamás Máté (Keszegfalva) kapta aki az elmúlt időszakban szinte az összes versenyt megnyerte amin elindult, és már ötödik éve kitartóan jár edzésekre.
Az év legharcosabb amazonja Szilágyi Virág (Ekel) aki idén az összes versenyen első helyet szerzett, és rengeteget fejlődött a 2015-ös évben.
Majd végül Markovics János a klub vezetője megköszönte mindazok segítségét, akik nélkül az idei év programjait nem tudtuk volna lebonyolítani. Első sorban az önkormányzatoknak akik anyagi támogatása nélkül nem tudna a klub megfelelően működni, és a szülőknek akik fáradhatatlanul jönnek, és támogatják a klubot. Nagyon szépen köszönjük.
kÉPEK:

Be the first to comment on "Évzáró 2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*